Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Χριστοδουλόπουλος: «Ο κόσμος του Πανιωνίου να αγκαλιάσει την προσπάθεια»

Football
5163
Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Πανιώνιος,Γιώργος Χριστοδουλόπουλος στάθηκε στη σημασία της στήριξης των φιλάθλων του «ιστορικού» στη νέα προσπάθεια.

«Είνι δύσκολη η στιγμή για τον Πανιώνιο.Πιστέψαμε έγω και οι συνεργάτες μου ότι μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον ιστορικό Πανιώνιο.Κάνουμε μία προσπάθεια με αλλαγή προπονητή ,δύο Αμερικανούς παίκτες και τον Παπαντωνίου.Δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα αγωνίζεται κάθε φορά για την νίκη.

Το σημερινό ματς είναι σαν ένα δυνατό φιλικό.Πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια.Η δύναμη της έδρας στο επίπεδο που βρίσκεται ο Πανιώνιος είναι σημαντική.Οι άλλες ομάδες που παλέβουμε δεν το έχουν.Έχω άγχος αλλά υπάρχει ασφάλεια για τον κόουτς και τις επιλογές του»,ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τους «πράσινους» ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top