Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

“Ο κόσμος να καεί, το μπάσκετ θα σωθεί”!

Football
9351
Την στιγμή που η συμμετοχή του Πανιωνίου στη Stoiximan.gr Basket League παραμένει αμφίβολη, οι οπαδοί της ομάδας είναι έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αυτό το μήνυμα τουλάχιστον θέλησαν να στείλουν οι φίλοι των “κυανέρυθρων”.

Ο περσινός πρωταθλητής της Α2 κατηγορίας, δεν γνωρίζει ακόμη αν θα συμμετάσχει στη Stoiximan.gr Basket League της σεζόν 2017-18. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, η βοήθεια που κάποιοι παράγοντες περίμεναν δεν ήρθε και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο κόσμος, πάντως, είναι έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του πριν εκπνεύσει η διορία της 14ης Σεπτεμβρίου, ημερομηνία στην οποία πρέπει να έχει κατατεθεί ο φάκελος της συμμετοχής στη Stoiximan.gr Basket League. Στο ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Παναιτωλικό υπήρχαν κουπόνια ενίσχυσης αξίας πέντε ευρώ, αλλά και ένα χαρακτηριστικό πανό που έγραψε "ο κόσμος να καεί, το μπάσκετ θα σωθεί".


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top