Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Παρουσιάστηκε ο Πανιώνιος

Football
5073
Στο Αρτάκης * Νίκη με Παγκράτι

Με τις τσιρλίντερς και τη μασκότ τον "Πάνθηρα" να δίνουν το δικό τους χρώμα έγινε νωρίτερα στο Αρτάκης η παρουσίαση του Πανιωνίου που φέτος δίνει τις μάχες του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. "Ο Πανιώνιος κάνει μία καινούργια αρχή στην Β'Εθνική κατηγορία. Έχοντας μάθει στα δύσκολα ξεκινάμε την δύσκολη αυτή προσπάθεια, προκειμένου σύντομα να βρεθούμε στα σαλόνια της Α1, εκεί που αξίζει ο Πανιώνιος να είναι. Όλοι μαζί φίλαθλοι, διοίκηση, παίκτες και προπονητές ενωμένοι και δυνατοί αφήνουμε πίσω το παρελθόν και στοχεύουμε το μέλλον με αισιοδοξία" ήταν το μήνυμα της διοίκησης που ακούστηκε από τα μεγάφωνα.

Αμέσως μετά την παρουσίαση τιμήθηκαν οι υποστηρικτές της περσινής σεζόν, οι εταιρίες "Chipita" "Van de Graff" στην Ελλάδα, καθώς και ο πρόεδρος και γιατρός του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Δάρας.

Στο φιλικό που ακολούθησε ο Πανιώνιος μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του Παγκρατίου με 80-60.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top