Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την ΚΑΕ Πανιώνιος

Football
798

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί σε συνάντηση τον κάθε φίλαθλο της ομάδας με στόχο να βρεθεί λύση για την ΚΑΕ. Το κείμενο έχει ως εξής: "Στο πνεύμα των αποφάσεων του ΔΣ την Πέμπτη 3/9, μέλη του ΔΣ  θα επιδιώξουν σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον κ Σταμούλη και εκπροσώπους της Κ.Α.Ε, για να ενημερωθούν ως προς το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Α2 και για να  προσφερθεί επικουρικά  βοήθεια στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Πανιώνιου Γ.Σ. Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του Πανιώνιου Γ.Σ προσκαλεί  την Τετάρτη 9/9/2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Πεντζαρόπουλος" κάθε φίλαθλο του Πανιωνίου που επιθυμεί να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια για την 'επόμενη ημέρα" του μπασκετικού Πανιώνιου".

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.