Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Οι δηλώσεις από το Πανιώνιος-Πανελευσινιακός

Football
432
Τι είπαν οι Χουγκάζ, Κουστένης, Ξανθόπουλος και Ιωάννου

Κρις Χουγκάζ: "Συγχαρητήρια στον Τζίμη (Κουστένης) για τη νίκη. Μας συνδέει το 2008 όπου ήμασταν στον Πανιώνιο και η ομάδα ήταν Τρίτη/ Ήταν οι καλές χρονιές για τον Πανιώνιο. Ένα μοτό λέει Πανιώνιοι στα εύκολα, Πανιωνάρες στα δύσκολα. Δεν βλέπω όμως τώρα στα δύσκολα να είμαστε πολλοί. Δεν θέλω να κάνω ανάλυση για τον αγώνα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία. Εμείς εδώ και ένα μήνα ούτε παιχνίδι έχουμε δώσει, ούτε φιλικό μπορούσαμε να κλείσουμε. Το ρόστερ έχει ελαττωθεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την υπομονή τους. Έχουν καταλάβει τη σημασία της φανέλας αυτή της ομάδας όσο γραφικός και αν γίνομαι κάθε μέρα. Η ιστορία δεν βάζει λεφτά ούτε καλάθια. Μπράβο και στους ανώνυμους φίλους που μας έχουν βοηθήσει ώστε να εμφανιστεί αυτό το ρόστερ στο γήπεδο. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια και όσο μπορούμε θα παίξουν όλα τα παιδιά".

Δημήτρης Κουστένης: "Δυστυχώς είμαστε και οι δύο ομάδες σε δυσάρεστη θέση. Τον Πανιώνιο τον έχω στην καρδιά μου αφού έχω περάσει από την ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι αδιάφορο και οι άμυνες χαλαρές. Κερδίσαμε όπως έχουμε χάσει τέσσερα ή πέντε παιχνίδια φέτος, στην τελευταία κατοχή. Το ζητούμενο όλη την εβδομάδα μετά την ήττα από τον Κόροιβο ήταν να βρούμε ένα κίνητρο και να έχουμε την ψυχή και το πνεύμα στο γήπεδο. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, τον κόσμο και τη διοίκηση να είμαστε αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ. Απομένουν άλλες δύο εβδομάδες και βέβαια θέλουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς. Πρέπει να βρούμε και πάλι κίνητρο γνωρίζοντας πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εύχομαι στον Πανιώνιο και τον φίλο μου τον Κρις (Χουγκάζ) ότι καλύτερο"


Βασίλης Ξανθόπουλος: "Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για τη νίκη. Εμείς δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Αν κερδίζαμε ουσιαστικά θα το κλέβαμε το παιχνίδι Αμυντικά στο τέταρτο ήμασταν καλοί. Δυστυχώς και οι δύο ομάδες έχουν πέσει. Ο Πανιώνιος δεν είχε πέσει ποτέ όσο υπάρχει η Α1 και είναι κάτι πολύ αρνητικό.  Έγινε ωραίο παιχνίδι για όσους το είδαν. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να μιλήσω για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Έχουμε πολλές δυσκολίες και όσα παιδιά δεν είναι εξασφαλισμένα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, όπως εγώ είναι αρκετούς μήνες πίσω. Μιλάω ως αρχηγός για τα άλλα παιδιά, Έχει βγει ότι ίσως να κάναμε απεργία, αλλά η απόφαση είναι να παραμείνουμε μέχρι το τέλος αξιοπρεπείς επειδή είμαστε σε αυτό το μεγάλο σωματείο. Καταλαβαίνω  τις δυσκολίες της διοίκησης, αλλά η θέση των παικτών και των προπονητών είναι πολύ δύσκολη".

Στέλιος Ιωάννου: "Σε ένα διάφορο παιχνίδι προσπαθήσαμε να βρούμε κίνητρο και να το ευχαριστηθούμε. Δεν νομίζω ότι προσπάθησαν οι ομάδες στην άμυνα, αλλά επιθετικά ήταν καλό ματς. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί".


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top