Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Δήλωση Γεωργίου Σαραντή

Football
126
O πρόεδρος του Δ.Σ. του Ικάρου/Εσπέρου εξέφρασε την ενόχλησή του για κάποια γραφόμενα στο έντυπο "Εσπεριώτης"

Με αφορμή κάποια γραφόμενα στο έντυπο «Εσπεριώτης», ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ικάρου/Εσπέρου Γεώργιος Σαραντής έκανε τη παρακάτω προσωπική δήλωση:

«Με επίγνωση περισσής ευθύνης θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Ικάρου- Εσπέρου και ειδικότερα τους φίλους του Ικάρου, αλλά και τους φίλους του Εσπέρου ότι η 15νθήμερη έκδοση με την ονομασία «Εσπεριώτης» όχι μόνο δεν εκφράζει το συντριπτικό σύνολο των φίλων της ομάδας, αλλά και δεν νομιμοποιείται από τη διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ, η οποία έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας μπάσκετ.
Ψευτοδιλήμματα που αναφέρονται στη συγκεκριμένη έκδοση για την ιαχή, αλλά και τη συνέχιση των ιστοριών των δύο συλλόγων, χρησιμοποιώντας και το όνομα του Λιβέρη Ανδρίτσου τον οποίον τιμούμε και σεβόμαστε απόλυτα, πιστεύαμε ότι είχαν λυθεί με το προφορικό πρωτόκολλο τιμής, των ατόμων που μεσολάβησαν στη συγχώνευση.
Αγαπητοί φίλοι της επιτροπής της παραπάνω έκδοσης, γνωρίζετε τι σημαίνει τιμή;…
Εγώ προσωπικά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν πρόκειται ως πρόεδρος του Ικάρου-Εσπέρου να διαπραγματευτώ τα συμφωνηθέντα.
Σε αντίθετη περίπτωση εάν διαφωνήσουμε για τα συμφωνηθέντα αυτό θα αποτελεί πολύ σοβαρό λόγο, λύσης της συγχώνευσης».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top