Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Μένει Καλογερόπουλος, ήρθε Καπογιάννη

Football
180
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε πριν από λίγο την ανανέωση συνεργασίας του με τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο αλλά και την "μετακόμιση" της Ελένης Καπογιάννη στον σύλλογο

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε πριν από λίγο την ανανέωση συνεργασίας του με τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο. Ο έμπειρος κόουτς θα αναλάβει να οδηγήσει και την νέα χρονιά την ομάδα καθώς η διοίκηση του συλλόγου ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από αυτόν. Άμεση συνεργάτιδά του θα είναι η Ελένη Καπογιάννη.

Η ανακοίνωση

"Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος του Πανιώνιου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Γαβρίλο Καλογερόπουλο.

Ο κ. Καλογερόπουλος ύστερα από την επίτευξη της συμφωνίας δήλωσε: «Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει στο ίδιο δρόμο όπως και την περσινή χρονιά. Θα στηριχθεί σε 5 έμπειρες παίκτριες και το υπόλοιπο ρόστερ θα απαρτίζεται με νεαρά ταλαντούχα κορίτσια συνεχίζοντας το πλάνο που έχει τεθεί. Με σκοπό να αναδείξει ταλέντα και να είναι ανταγωνιστικός. Ετσι με βάση αυτό το πλάνο έδωσε την ευκαιρία σε δύο δικά του παιδιά την Αρτεμις Σπανού και την Αννα Καβάσιλα να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κολέγιο των ΗΠΑ».

Η Ελένη Καπογιάννη από την φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι η άμεση συνεργάτιδα του Γαβρίλου Καλογερόπουλου και εξήγησε τον λόγο που την έκανε να προστεθεί στην οικογένεια του Πανιώνιου. «Μου αρέσει το σκεπτικό του κ. Κωνσταντινίδη, να επενδύει σε νεαρές αθλήτριες με στόχο να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Για εμένα η πρόταση που μου έκανε ο Πανιώνιος ήταν πρόκληση και δεν θα μπορούσα να την αρνηθώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου για να βοηθήσω ένα οργανωμένο και υγιές σωματείο το οποίο είναι ένα τεράστιο σκαλοπάτι»".

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top