Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Οι Ακαδημίες του Άρη Πετρούπολης!

Football
700
Ο Άρης Πετρούπολης στηρίζει τους νέους που αγαπούν το ευ' αγωνίζεσθαι και το μπάσκετ. Δείτε φωτογραφίες των Ακαδημιών!

Το Αθλητικό Σωματείο του Άρη Πετρούπολης έχει ενεργό δράση από το 1976. Ο Αθλητικός Όμιλος (πρώην ΑΡΗΣ ΑΘΗΝΩΝ) καλαθοσφαίρισης, είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αθήνας, με πολλές επιτυχίες στα αγωνιστικά του τμήματα. Μέσα από τις Ακαδημίες του προετοιμάζει 360 περίπου παιδιά και με τα αγωνιστικά τμήματα του, αντρικό-γυναικείο, εφηβικό-νεανίδες, παιδικό-κορασίδες, παμπαίδες - παγκορασίδες, φτάνει σε σύνολο απασχολούμενων αθλητών στα 390 με 400 άτομα.

Ο Άρης Πετρούπολης αποτελεί σταθερή αξία στις κατηγορίες που αγωνίζεται και δημιουργεί στέρεες βάσεις για τα νιάτα της πόλης, γνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο φυσική άσκηση αλλά ούτε και  μόνο ο πρωταθλητισμός. Πρωτίστως έχει να κάνει με τον πολιτισμό και την παιδεία μιας κοινωνίας και συμβάλλει στην διαμόρφωση στάσεων και συμπεριφορών, βοηθά για έναν καλύτερο, υγιέστερο και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Το αθλητικό ιδεώδης που πρέπει να υπάρχει στο χώρο του αθλητισμού, αποδεικνύει ότι η άμιλλα μπορεί να συνυπάρχει με το ήθος και με την τήρηση των κανόνων του ευ’ αγωνίζεσθαι. Ο αθλητισμός μπορεί να παραμείνει πάντοτε ένας χώρος όπου η ανταγωνιστικότητα συνδυάζεται με την ευχαρίστηση, με τη διασκέδαση και ταυτοχρόνως και με τη συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αθλητισμός σημαίνει Ζωή και Φως

Δίπλα στα παιδιά βρίσκονται καταξιωμένοι προπονητές που τα βοηθούν να προχωρήσουν στο χώρο του αθλητισμού, όπως οι Μιχάλης Γρυλιωνάκης, Μιχάλης Ματζάκος, Θανάσης Οικονομίδης, Άγγελος Κοματάνος, Κωνσταντίνος Μπούκουρας, Γιώργος Μπατιστάκης, Καρτσωνάκης, Βασίλης Βασιλείου, Αποστόλης Δαμακλής, Ηλίας Κοντός, Μιχάλης Βασιλείου, Γεωργία Αγγελή. Γυμναστής του αντρικού, του εφηβικού αλλά και του παιδικού τμήματος είναι ο Βαγγέλης Τσούλιας.

Το αντρικό τμήμα του Άρη Πετρούπολης συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ ενώ το γυναικείο, το εφηβικό, οι παίδες και οι κορασίδες στην Β’ ΕΣΚΑ.

Τα τμήματα του συλλόγου αθλούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο  της Πετρούπολης, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας και στο Ανοικτό Γήπεδο του Αγίου Δημητρίου.


Ειρήνη Βουροπούλου

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top