Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Μάρκοβιτς: Με σοβαρότητα για τη νίκη

Football
199
Σοβαρότητα και συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο Νέναντ Μάρκοβιτς με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου. Ο τεχνικός ηγέτης των Νεοσμυρνιωτών...

Σοβαρότητα και συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο Νέναντ Μάρκοβιτς με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου. Ο τεχνικός ηγέτης των Νεοσμυρνιωτών ζήτησε παράλληλα τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. «Για εμάς είναι το πρώτο ματς της χρονιάς μέσα στην έδρα μας. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να περάσουμε στους παίκτες την ιδεολογία να παίξουν ένα σκληρό και νορμάλ παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα για να τα καταφέρουμε.  Η δυσκολία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα παίξουν οι ξένοι της αντιπάλου ομάδας» τόνισε ο Βόσνιος προπονητής κια πρόσθεσε: «Αγωνιστικά, μέσα στην εβδομάδα είχαμε την προσθήκη του Νικόλοζ Τσκιτισβίλι που θα μας βοηθήσει πολύ με τη δύναμη του κάτω από το καλάθι αλλά και του Βασίλι Εφθίμοφ που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού με το Περιστέρι και δεν έπαιξε. Είμαστε έτοιμοι και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει το παρών στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη πρώτη νίκη της χρονιάς».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top