Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Πρώτα το Περιστέρι, μετά οι αλλαγές

Football
178
Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατίθενται οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Καβάλα, αφού προέχει η αναμέτρηση με το Περιστέρι.

 Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατίθενται οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Καβάλα, αφού προέχει η αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Ο Κώστας Πιλαφίδης έχει ρίξει όλο το βάρος στον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα, όπου οι Μακεδόνες θέλουν μόνο νίκη ώστε να μη μείνουν νωρίς πίσω στο βαθμολογία. Το ευχάριστο για τον Ελληνα κόουτς είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Ρίτσαρντ Σιλντς, αλλά και τον Σάββα Ηλιάδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Μάλιστα ο δεύτερος θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα με την Καβάλα.

Οσο για τις αλλαγές; Το ματς με το Περιστέρι θα είναι κριτήριο για αρκετούς, περισσότερο για τους Αμερικανούς Αλεξάντερ και Ουέιντ οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top