Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Καβάλα

Έκκληση στον κόσμο από τον Πανιώνιο

Football
178
Ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση στον κόσμο να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ εξέδωσε πριν από λίγο ο Πανιώνιος. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο έχει ως εξής...

Ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση στον κόσμο να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ εξέδωσε πριν από λίγο ο Πανιώνιος. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος με αφορμή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φίλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό της Αρτάκης ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας μας στη κατάκτηση της νίκης. Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται ότι ισχύει η απαγόρευση της παρουσίας οπαδών των φιλοξενούμενων. Ως εκ τούτου δεν θα δοθούν εισιτήρια στην αντίπαλη ομάδα». Σε ότι αφορά τα εισιτήρια έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό της Αρτάκης».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top