Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Χαριτόπουλος: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα ανεβούμε»

Football
17569
Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έκανε δηλώσεις και τόνισε πως η άνοδος είναι υποχρεωτική για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero fm 107,4":

Για τη σημασία της νίκης στην Τρίπολη: «Πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και σημασία έχει η νίκη. Κρατάμε αυτήν από τον αγώνα με τον Αρκαδικό. Περίμενα ότι θα είναι έτσι η Α2 φέτος, με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια. Αν εξαιρέσεις το Περιστέρι, αρκετές ομάδες έχουν μικρές διαφορές και είναι ανταγωνιστικές».

Για τα «μπλακ άουτ»: «Ο νέος προπονητής προσπαθεί να αλλάξει πολλά στην ομάδα και αυτό φαίνεται ήδη. Θέλουμε να μειώσουμε κάποια μπλακ άουτ που παρουσιάζουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν γίνεται να παίζεις καλά 40 λεπτά αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αυτή είναι και η φιλοσοφία του κόουτς».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Αγιά, Στην έδρα του ο Ερμής είναι πολύ δυνατός και γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Πιστεύω τι δουλεύουμε σωστά και θα μπορέσουμε να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το στόχο της νίκης».

Για τη μάχη της ανόδου: «Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, ανεβάζουμε την απόδοση μας. Είναι λογικό, ο στόχος θα πλησιάζει όλο και περισσότερο και καλούμαστε να τα δίνουμε όλα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, το θέλω πάρα πολύ, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα ανεβούμε. Θα είναι μεγάλη αποτυχία. Είναι απόλυτη η επιθυμία μας για άνοδο».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top