Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Δρακόπουλος: «Το απόγευμα θα αποφασίσουμε για το μέλλον της ομάδας»

Football
16016
Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή μίλησε για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για την συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Arena FM 89.4":

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Μέχρι το απόγευμα μετά από συζητήσεις, θα έχουμε αποφασίσει για το μέλλον του Ηρακλή. Αυτό που μας ανησυχεί δεν είναι το βαθμολογικό κομμάτι αλλά το αγωνιστικό. Η απόδοση της ομάδας ήταν πάρα πολύ κακή. Δε μας πείραξε τόσο πολύ η ήττα γιατί βαθμολογικά δεν αλλάζει κάτι, αλλά αγωνιστικά ήμασταν τραγικοί και πρέπει κάτι να γίνει».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι της φιλοσοφίας μου να αλλάζω προπονητές συχνά και για ψύλλου πήδημα, αλλά εδώ υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να συζητήσουμε για να επιλυθούν. Για αυτό θα έχω συνάντηση σήμερα με τον Βαγγέλη τον Αλεξανδρή ώστε να εξετάσουμε τα προβλήματα αυτά και αν υπάρχει λύση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά χρειάζεται να δούμε γιατί η ομάδα αγωνίζεται τόσο άσχημα. Να βρούμε τι φταίει. Μπορεί να είναι το υλικό, δε φταίει πάντα ο προπονητής».

Για την ενότητα της ομάδας: «Δεν υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η ομάδα. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο, οι παίχτες του έχουν την προσωπικότητα τους, τον εγωισμό τους και δε νομίζω πως υφίσταται τέτοιο θέμα».

Για τις φήμες περί πρόσληψης του Χατζηκυριακίδη: «Είναι ένα σενάριο που συζητιέται. Το απόγευμα θα αποφασίσουμε».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top