Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Χαριτόπουλος: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Football
9473

Ο σέντερ του Ηρακλή, μιλάει για την ομάδα του, αλλά και για την Α2


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αrena Press», ο Δημήτρης Χαριτόπουλος είπε τα εξής:

«Προπονούμαστε πολύ καλά και δυνατά από την αρχή της σεζόν. Το ίδιο κάναμε και αυτή τη βδομάδα που πέρασε χωρίς παιχνίδι για εμάς, το οποίο όμως ίσως είναι παγίδα» ανέφερε αρχικά για την αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αμύντα και εξήγησε: «Καμιά φορά σε βοηθάει αυτό για να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου, άλλες φορές σε βγάζει εκτός ρυθμού. Είναι κάτι που θα φανεί μέσα στον αγώνα».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Δεν έχουμε βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και είναι κάτι που το καταλαβαίνουμε μέσα από τις προπονήσεις, οι οποίες είναι υψηλής έντασης. Δε θυμάμαι προπόνηση που να τελείωσε και να μη φύγαμε όλοι γεμάτοι και ικανοποιημένοι. Αν και νωρίς στο πρωτάθλημα πιστεύω πως έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε».

Για τα κοντά σχήματα των αντιπάλων: «Η ομάδα μας είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και πιστεύω πως με την προσθήκη 2-3 ξένων θα στεκόμασταν καλά στην Basket League. Για αυτό το λόγο οι περισσότεροι αντίπαλοί μας προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι μας, χρησιμοποιώντας κυρίως κοντά σχήματα για να μας βγάλουν εκτός πλάνου. Ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσεις και είναι κάτι στο οποίο δώσαμε έμφαση την προηγούμενη βδομάδα είναι η κίνηση και η κυκλοφορία της μπάλας για να ακουμπάει το παιχνίδι πιο συχνά στη ρακέτα».

Για την πρώτη του συμμετοχή στην Α2 και για τον αν έχει προσαρμοστεί: «Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στην Α2. Οι ομάδες χρησιμοποιούν διαφορετικά σχήματα με προσαρμογές και δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε κάθε παιχνίδι. Παρακολουθώντας την κατηγορία τα προηγούμενα χρόνια ήξερα τι να περιμένω, οπότε μου έχει έρθει πιο εύκολο όλο αυτό. Το παιχνίδι μου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους κοντούς και σε κάποιο θα πάρω περισσότερες προσπάθειες, σε άλλο λιγότερες. Το θετικό με την ομάδα μας είναι πως σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να έχουμε διαφορετικό πρωταγωνιστή».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με το Ψυχικό: «Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στο Ψυχικό. Παίζουμε στο γήπεδό μας και όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε κοντά στην πρώτη θέση».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top