Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Χαριτόπουλος: «Προσπαθούμε ακόμα να γίνουμε ομάδα» (vid)

Football
8748

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ιωνικό στη Νικαία τονίζοντας πως άπαντες στον Ηρακλή σκέφτονται μόνο τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση.


Αναλυτικά μίλησε για:

Τον αγώνα με τον Εθνικό: «Tο παιχνίδι με τον Εθνικό έχει περάσει. Αυτή τη στιγμή είμαστε ακόμα σε διαδικασία που προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα, έτσι αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο που βρίσκεται»

Την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό: «Έχουμε τώρα ακόμα ένα παιχνίδι με τον Ιωνικό που είναι πάνω από όλα ομάδα! Οι παίκτες παίζουν πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και νομίζω πως αυτό είναι το μεγάλο τους ατού.

Το «χτίσιμο» του νέου Ηρακλή: «Εμείς θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας και από εκεί και πέρα να πάρουμε τη νίκη που σίγουρα θέλουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, το ότι ο αντίπαλος παίζει στη Β’ Εθνική δεν θα έχει καμία σημασία. Πάμε για τη νίκη κι ας ελπίσουμε να είμαστε σε καλή μέρα».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top