Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Σ. Χρυσόπουλος: ‘’Έπρεπε να καθαρίσουμε τη μπουγάδα‘’

Football
1615
Ο Ηρακλής αγκαλιά με την παραμονή στην Α2

Ο Ηρακλής διέλυσε τον Φίλιππο στο ντέρμπι της παραμονής στην Α2, με κορυφαίο έναν πρώην παίκτη της ομάδας από τη Βέροια, τον Σάββα Χρυσόπουλο.

Ο 26χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη νίκη της ομάδας του, την εφετινή πορεία στο πρωτάθλημα και την επόμενη ημέρα.

Σάββα, η εμφάνιση απέναντι στον Φίλιππο, ήταν ίσως η καλύτερη για τον Ηρακλή την εφετινή σεζόν. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η εικόνα σας;

‘’Σίγουρα ήταν η καλύτερή μας εφετινή εμφάνιση. Βγάλαμε ενέργεια, όπως στο ματς με τον Αρκαδικό, έστω κι αν με τον Αρκαδικό, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η εικόνα μας οφείλεται στη δουλειά των προπονητών μας, ήταν πολύ διαβασμένοι. Είχε φθάσει ο κόμπος στο χτένι και έπρεπε να καθαρίσουμε τη μπουγάδα‘’.

Για σένα το παιχνίδι είχε μία ιδιαιτερότητα, καθώς στο παρελθόν, έχεις φορέσει τη φανέλλα του Φίλιππου. Τι συναισθήματα σου δημιουργήθηκαν;

‘’Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Απλώς μπήκα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ, για να κερδίσουμε το παιχνίδι‘’.

Ο Ηρακλής είναι μία ιστορική ομάδα και έχει χρόνια να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια της Α1. Πότε θεωρείς ότι θα έρθει αυτή η στιγμή και τι πιστεύεις ότι χρειάζεται να γίνει;

‘’Θεωρώ ότι η διοίκηση κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Ηρακλής νομίζω ότι θα είναι στην Α1 σε 2 χρόνια, αν βέβαια μείνουν αυτοί οι άνθρωποι στην ομάδα‘’.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Παγκράτι. Που θεωρείς ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

‘’Θεωρώ ότι πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια με τα προηγούμενα παιχνίδια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και τις οδηγίες των προπονητών‘’.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top