Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Ανανέωσε τρείς ο Ηρακλής

Football
894

Τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν συνεχίζει ο Ηρακλής ανακοινώνοντας τις πρώτες του κινήσεις.


Συγκεκριμένα στον «Γηραιό» παραμένει στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Κυρούδης, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσουν και οι Ευθύμης Κόθρας, Σάββας Χρυσόπουλος αλλά και ο Απόστολος Αποστολίδης. Παράλληλα ο Ηρακλής ανακοίνωσε και τις δύο πρώτες του μεταγραφές καθώς απέκτησε τον Θοδωρή Νάσογλου και τον Γιάννη Καραγκιολίδη.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ Ηρακλής αποφάσισε την παραμονή στην αντρική ομάδα σαν προπονητή του Γιώργου Κυρούδη, επίσης ανανέωση τον συμβολαίων είχαμε για τον Ευθύμιο Κοθρά, Σάββα Χρυσόπουλο και Απόστολο Αποστολίδη. Νέες μεταγραφές της ομάδας είναι ο Θεόδωρος Νάσογλου και ο Γιάννης Καραγκιολίδης. Η ομάδα θα ξεκινήσει τη προετοιμασία της στις 18 Αυγούστου, την ίδια ημέρα(18 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα) ξεκινάνε και οι εγγραφές για τις ακαδημίες οι οποίες θα ξεκινήσουν προπονήσεις επίσημα το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στο κλειστό Ιβανώφειο γυμναστήριο. Τέλος να πούμε πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσουν από αρχές Αυγούστου».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top