Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Η απάντηση του Ηρακλή…

Football
221
Στην απόφαση του Αρείου Πάγου για το θέμα του Σχoρτσανίτη αλλά και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης…

 Άμεση ήταν η απάντηση του Ηρακλή, κυρίως στην ανακοίνωση του Άρη, μετά από την απόφαση του Αρείου Πάγου αναφορικά με το θέμα της μετακίνησης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.
Αναλυτικά: «Σε σχέση με την έκδοση αποφάσεως από το δικαστήριο του Άρειου Πάγου την οποία ανακοίνωσε θριαμβολογώντας η ΚΑΕ Άρης ισχυριζόμενη ότι δήθεν αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση Σχορτσανίτη τοποθετούμαστε ως εξής: Η εν λόγω απόφαση εκδόθηκε ερήμην της Εταιρίας μας για λόηους που πρόκειται να διερευνήσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες και ως εκ τούτου επιφυλασσόμαστε να σχολιάσουμε το περιεχόμενο της.
1. Σε κάθε περίπτωση, επί του ζητήματος της ΔΗΘΕΝ αμετάκλητης κρίσης για ακυρότητα του συμβολαίου Σχορτσανίτη και για επιταγές που ακδόθηκαν χωρίς νόμιμη αιτία που δεν την υποχρεώνουν σε πληρωμή και αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης είναι ΑΝΑΛΗΘΗ και αποσκοπούν αποκλειστικά στη δημιουργία εντυπώσεων και πρόκληση παραπληροφόρησης, αφού από την ίδια την ανακοίνωση προκύπτει ότι η υπόθεση αναπέμφθηκε εκ νέου στο Εφετείο! 
2. Επισημαίνουμε επίσης ότι για την εγκυρότητα του συμφωνητικού ΗΡΑΚΛΗ-Άρη-Σχορτσανίτη έχει στο παρελθόν αποφανθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ο Άρειος Πάγος με τις υπ' αριθμόν 2011/2009, 2012/2009 και κυρίως με την 2055/2009Α αποφάσεις του, για τις οποίες η οφειλέτιδα ΚΑΕ Άρης ουδέποτε είχε την ευαισθησία να εκδώσει αντίστοιχη ανακοίνωση σχολιασμού προς χάριν ενημέρωσης του κοινού της. 
3. Προφανώς η σημερινή εξέλιξη σχετίζεται με επικοινωνιακές ανάγκες και συγκεκριμένα με την αγωνιώδη προσπάθεια επίδειξης έργου από την σημερινή, σφοδρά αμφισβητούμενη, διοίκηση της, η οποία αρέσκεται στη συντήρηση της πολυδάπανης αντιδικίας μας (που κατ' επιλογή της συνεχίζεται), στην αποσιώπηση των δεκάδεων δικαστικών επιτυχιών μας και ταυτόχρονα στον κομπασμό των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ δικών της, που κατά κύριο λόγο επιτεύχθηκε ερήμην μας".
διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top