Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

H μηνιαία συγκέντρωση Προπονητών στην Θεσσαλονίκη

Football
247
Με βασικό ομιλητή τον καθηγητή πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κ. Σπύρο Κέλη

Την Δευτέρα 16/05/2011 και ώρα 18:00 έγινε η καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Β. Ελλάδος με βασικό ομιλητή τον  καθηγητή πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κ. Σπύρο Κέλη στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Μίκρα. Η συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη σε συμμετοχή προπονητών-μελών του ΣΕΠΚ για τη φετινή χρονιά,  ενώ παρευρέθηκαν και τα μέλη του Δ. Συμβουλίου  Θ. Ροδόπουλος και  Α. Μαρκόπουλος. 
Ο Σπύρος Κέλης αναφέρθηκε  με λεπτομέρειες στην φυσική κατάσταση των αθλητών κυρίως την μεταβατική περίοδο. Στην συνέχεια οι προπονητές υπέβαλλαν ερωτήσεις και η συζήτηση διήρκησε περισσότερο από μια ώρα.
Μετά το πέρας της ομιλίας - συζήτησης του κ. Κέλη, οι Θ. Ροδόπουλος και  Α. Μαρκόπουλος αναφέρθησαν στις επιτροπές που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον ΣΕΠΚ και το Δ. Συμβούλιο αρχίζοντας το έργο τους από τον Σεπτέμβριο του 2011.
Η μηνιαία συγκέντρωση έληξε με τον καθορισμό της επόμενης συγκέντρωσης για την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top