Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Χουγκάζ: Πιο σημαντικό το αύριο

Football
226
Ο προπονητής του Ηρακλή Κρις Χουγκάζ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε:

Ο προπονητής του Ηρακλή Κρις Χουγκάζ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε: "Αυτό το παιχνίδι δε σηκώνει κριτική. Ήμασταν λίγοι, υπάρχει διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια διαφορετικά πράγματα σε άμυνα κι επίθεση. Πιο σημαντικό είναι το «αύριο» αυτής της μεγάλης ομάδας. Πρέπει να ορθοποδήσει, να βρει τους τρόπους να είναι υγιής σε όλους τους τομείς για να επιστρέψει. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Όταν υπάρχει στάχτη, είναι πιο εύκολο να χτίσεις κάτι από την αρχή, ώστε στο μέλλον να υπάρξει μια ομάδα που θα πετύχει ότι και στο παρελθόν. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν ως το τέλος, που πάλεψαν, που έβγαλαν ενέργεια και είχαν την καλύτερη νοοτροπία, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε, τον υγιή κόσμο αυτούς που δε θα ήθελαν να συμβούν όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αρη. Σε εκείνο το παιχνίδι που ήταν τόσο κρίσιμο κι εκεί κάτι «έσπασε» μέσα μου. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που αγαπούν το σύλλογο. Οι «κομήτες» φεύγουν εύκολα, αυτοί που την αγαπούν θα έρθουν κοντά της. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν την καλή διάθεση που έχω. Το θέμα προπονητή είναι ο τελευταίο που είναι σημαντικό σε αυτή την περίοδο. Όταν μπουν στις σωστές βάσεις όλοι οι Έλληνες προπονητές θα ήθελαν να δουλέψουν εδώ".

Για τη συνέχεια πρόσθεσε: "Πρώτα είναι το διοικητικό και το οικονομικό. Να υπάρξει οργάνωση για τη νέα σεζόν, μπάτζετ, σωστή λειτουργία. Από εκεί και πέρα το ρόστερ, για να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα με μέλλον και όχι με μισθοφόρους. Πρέπει να υπάρχει ένα πάντρεμα νέων και παλιών. Στο σύγχρονο μπάσκετ παίζουν και οι 12 παίκτες. Για μένα ήταν κέρδος στο σημερινό ματς οι Πεταλωτής και Τραϊανός".

 διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top