Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

Ξεχωριστό παιχνίδι αύριο στον Βόλο

Football
227
Όπου θα τιμηθούν οι Βασίλης Γκούμας, Νίκος Μπουντούρης και Παναγιώτης Λιαδέλης

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, την Μεγάλη Τετάρτη (20/04), σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, θα τιμήσει δύο γενιές καλαθοσφαιριστών, στα πρόσωπα των Βασίλη Γκούμα, Νίκου Μπουντούρη και Παναγιώτη Λιαδέλη. Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Παλαιμάχων Βόλου και Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου.
Επίσης θα τιμηθεί κι ο πρώην διεθνής διαιτητής Κώστας Κορομηλάς, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. To κοινό του Βόλου έχει δείξει  έντονο ενδιαφέρον, εξαντλώντας σχεδόν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Εκτός από το ρόστερ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, στο Βόλο θα δώσουν το παρών κι άλλες παλιές δόξες του αθλήματος όπως οι Μηνάς Γκέκος, Τάκης Κορωναίος, Γιώργος Καραμβέρης και Χρήστος Ιορδανίδης. 

Παλαίμαχοι Βόλου: Καραμανώλης, Καραΐσκος, Δεληκούρας, Βλιώρας, Βουτίνας, Δροσόπουλος και πολλοί άλλοι.

Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας: Σιγάλας, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Λημνιάτης, Κωνσταντινίδης, Μπαλογιάννης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Λιαδέλης, Χ. Χριστοδούλου, Παπαγιάννης, Χρυσανθόπουλος, Πρέλεβιτς, Λινάρδος.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top