Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηρακλής

"Ο Ηρακλής δεν υποβιβάζεται στα μάτια του κόσμου που τον αγαπά..."

Football
222
Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (17.00) τον Ολυμπιακό στην αυλαία της κανονικής διάρκειας και ο Κρις Χουγκάζ ζήτησε από τους παίκτες του να τιμήσουν την φανέλα που φορούν...

Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (17.00) τον Ολυμπιακό στην αυλαία της κανονικής διάρκειας και ο Κρις Χουγκάζ ζήτησε από τους παίκτες του να τιμήσουν την φανέλα που φορούν...


Ο τεχνικός των κυανόλευκων μιλώντας στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα υπογράμμισε πως “είναι το τελευταίο παιχνίδι αυτής της επεισοδιακής σεζόν για εμάς. Για άλλη μια φορά θέλουμε να παρουσιαστούμε σαν Ηρακλής και να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε. Είναι τιμή όλων να βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα και θα πρέπει όλοι να προσπαθούμε για την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Ο Ηρακλής δεν υποβιβάζεται ποτέ στα μάτια του κόσμου που τον αγαπά και αυτή η αγωνιστική, μόνο, πτώση, εμάς δεν πρέπει να μας αγγίξει στο τελευταίο παιχνίδι. Ούτε και τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, αλλά αντίθετα θα πρέπει να τους κάνει να βρουν τρόπο να ορθοποδήσει η ομάδα. Γιατί ο Ηρακλής ανήκει πάντα στη μεγάλη κατηγορία”.

Δηλώσεις έκανε και ο Βασίλης Αγγελακόπουλος επισημαίνοντας πως “όλοι γνωρίζουμε ότι παίζοντας με τον Ολυμπιακό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για κάθε ομάδα. Είναι με μια απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και για εμάς, που έχουμε και αρκετά προβλήματα με απουσίες τον τελευταίο καιρό, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Όπως όμως έχουμε παλέψει όλα τα παιχνίδια, έτσι οφείλουμε να κάνουμε και σε αυτό, και πιστεύω ότι θα το κάνουμε”.




διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top