Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Ηλυσιακός: Τετέλεσται…

Football
10068
Θέμα ωρών είναι η αποβολή της ιστορικής ομάδας από την Α2, καθώς τα προβλήματα που «κουβαλάει» από την Α1 την έπνιξαν!

Δυστυχώς για τους Ιλισιώτες, το πρόστιμο των 150.000 ευρώ από το ΙΚΑ, είναι εμπόδιο ανυπέρβλητο προκειμένου να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χρέη των τελευταίων ετών της διοίκησης Γαμπιεράκη, προκάλεσαν ασφυξία.

Ο αγώνας με τη Δόξα Λευκάδας αναβλήθηκε αλλά αυτό είναι… πταίσμα σε σχέση με αυτό που θα ακολουθήσει στο μέλλον. Το αργότερο μέχρι την Τέταρτη (4/2) η ΕΟΚ θα εκδόσει ανακοίνωση για την αποβολή του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα, ενώ είναι άγνωστο σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί, αφού είναι κάτι που θα αποφασιστεί από την ΕΟΚ.

Το δυστύχημα για τους Ιλισιώτες, είναι πως η πτώση από την Α1 στην Α2 εξελίχθηκε σε πτώση στο… γκρεμό, αφού ο Παντελής Γαμπιεράκης δεν βρήκε τρόπο να πατήσει «φρένο» αλλά ούτε και να καλύψει τις υποχρεώσεις των προηγούμενων χρόνων, με αποτέλεσμα το πρόστιμο από το ΙΚΑ, να εξελιχθεί σε χαριστική βολή…
Αναφορικά στους παίκτες της φετινής ομάδας, αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι και είναι στο χέρι της ΕΟΚ να αποφασίσει για την τύχη τους.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top