Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Κόρφας: "Μπορούμε ακόμη καλύτερα"

Football
261
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς μίλησε στο σάιτ του ΣΕΠΚ για την ομάδα του και το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο φετινό ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κι ο προπονητής του, Τζον Κόρφας μίλησε στο sepk.gr για την ως τώρα απόδοση της ομάδας και το μεγάλο του παράπονο.

«Μέχρι τώρα πάμε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά με το πρόγραμμα που είχαμε, οι 5 νίκες που μετράμε μας αφήνουν πολύ ευχαριστημένους» ήταν τα πρώτα λόγια του Ελληνοαμερικάνου τεχνικού.

«Σε κάποια παιχνίδια έχουμε πιάσει καλή απόδοση, αλλά σε άλλα δεν παίξαμε τόσο καλά. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα» πρόσθεσε.

Ο ίδιος έχει διαγνώσει το πρόβλημα της ομάδας του: «Ενώ για μια περίοδο μες στο παιχνίδι παίζουμε πολύ καλά, μετά μπορεί να μην αποδώσουμε όπως θέλουμε για δέκα λεπτά. Έχουμε πολλά νεκρά διαστήματα. Δεν παίζουμε για 40 λεπτά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας ή αν κουραζόμαστε. Αυτό θέλουμε να μάθουμε και πάνω σε αυτό δουλεύουμε».

Το επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι εκτός έδρας με το Λαύριο. «Είναι πολύ δύσκολο ματς, γιατί παίζουμε στην έδρα της καλύτερης ομάδας -κατά τη γνώμη μου- στη Β' Εθνική».

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα υπογράμμισε ότι «φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάθε ματς κρύβει παγίδες. Αν δεν παίξεις καλά, χάνεις. Όλες οι ομάδες είναι καλές και ουσιαστικά κερδίζει κάθε αναμέτρηση αυτή που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα».

Ο Τζον Κόρφας ξεχωρίζει: «το Λαύριο, τον Πιερικό, το Άργος και τον Εύοσμο, ενώ κι η ΜΕΝΤ μπορεί να πάει πολύ καλά», ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμη». Για να καταλήξει για τη δική του ομάδα λέγοντας: «Δικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν μιλάμε για στόχους. Μετά από 2-3 μήνες θα δούμε που θα βρισκόμαστε».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top