Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Τέλος ο Κεραμιδάς από Αιγάλεω

Football
205
O Έλληνας κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του και δεν μεταπείστηκε παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του "Σίτι"

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω, έθεσε στη διοίκηση της ομάδας ο Κώστας Κεραμιδάς. Ο Έλληνας κόουτς, παρά τις προσπάθειες των διοικούντων και προσωπικά του γενικού διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Σακελλαρίου, να μεταπειστεί, επέμεινε στην πρόθεσή του να αποχωρήσει και σήμερα το απόγευμα αποχαιρέτισε τους παίκτες…
«Ο κύριος Κεραμιδάς, θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα προκαλέσει …σοκ στην ομάδα, ώστε να συνέλθει και να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο για την παραμονή της στην κατηγορία. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά και την αγάπη του στο Αιγάλεω και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Μακάρι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν...» τόνισε ο Δημήτρης Σακελλαρίου, που πλέον είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον διάδοχο του Κώστα Κεραμιδά. Μεταξύ των ονομάτων που εξετάζονται είναι κι εκείνο του Δημήτρη Λιόγα.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top