Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Και Λεγκίκα ο Ηλυσιακός

Football
17656
Την απόκτηση του νεαρού άσου ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα των Ιλισίων

Λίγο πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα του στη φετινή σεζόν (την Κυριακή 21/09 και ώρα 17:00, στο κλειστό των Ιλισίων, με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά για το Κύπελλο), ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Λεγκίκα, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ακράτας και μετέπειτα την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ηλυσιακού. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή στο ξεκίνημά μου, καθώς ο Ηλυσιακός βοηθά τα νέα παιδιά, και διαθέτει μια νεανική ομάδα. Ευελπιστώ το καλύτερο για την ομάδα και θα δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ, για να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο νεαρός παίκτης, που είναι στη διάθεση του Κώστα Σορώτου, για τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς.

Η διοίκηση του Ηλυσιακού παράλληλα ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Καθημερινά, 17:00 – 20:00, τα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό γυμναστήριο είναι ανοιχτά για τους φίλους, που θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας και να συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή ταλαιπωρία των φιλάθλων η ομάδα των Ιλισιών ενημέρωσε ότι πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ερμή δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας. Αν, πάντως, κάποιοι θελήσουν την Κυριακή να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να το κάνουν μετά τη λήξη της συνάντησης.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top