Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Στήριξη... διαρκείας στον Ηλυσιακό!

Football
10021
O Hλυσιακός έβγαλε στην κυκλοφορία τα διαρκείας της νέας σεζόν και με ανακοίνωση κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

H ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Ηλυσιακός αντλεί δύναμη από τον κόσμο του. Κι αυτή τη στιγμή, επιχειρώντας -μέσα από αντίξοες συνθήκες- να επιστρέψει εκεί που ανήκει, ΠΡΕΠΕΙ να εμφανιστεί δυνατός. Χρειάζεται στήριξη… διαρκείας, από εκείνους στους οποίους ανήκει: Τους φιλάθλους του. Από αύριο (Κυριακή) κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-’15, τα οποία μπορείτε άμεσα να προμηθευτείτε από το γήπεδο, πριν και κατά διάρκεια του πρώτου φιλικού αγώνα της χρονιάς, με τον Προμηθέα Πατρών (16:00).

Η ομάδα μας ξεκινά και μαζί ξεκινά η δική σας στήριξη. Από την πρώτη μέρα, περιμένουμε όχι απόδειξη αγάπης και αφοσίωσης (αυτά είναι δεδομένα) αλλά… δύναμη για να συνεχίσουμε. Πέρα από την αυριανή μέρα, καθημερινά από 17:00 – 20:00, στα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό γήπεδο των Ιλισίων θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας. Οι τιμές τους ορίστηκαν σε 40 ευρώ για την κατηγορία των FAN, 60 για τα SILVER και 80 για τα GOLD. Ο Ηλυσιακός είναι εδώ και περιμένει την έμπρακτη στήριξή σου!”.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top