Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Το τεστ και τα πατριωτάκια του "Παπ"

Football
287
Ο Ηλυσιακός αναμετράται φιλικά με το Περιστέρι, ενώ ο Νίκος Παπανικολάου περιμένει συμπατριώτες του από την Κω στη μάχη με τον Κολοσσό.

 Το αυριανό (21/10,7.30 μμ) φιλικό με το Περιστέρι, στο Κλειστό της Τζον Κένεντι, θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ του Ηλυσιακού πριν την πρώτη μάχη του πρωταθλήματος, με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο καταγόμενος από την γειτονική της Ρόδου, Κω, Νίκος Παπανικολάου, ετοιμάζεται να επισκεφτεί τα γνώριμα του, Δωδεκάνησα, ελπίζοντας ότι οι συγγενείς που θα σπεύσουν στο «Βενετόκλειο», για να τον παρακολουθήσουν με τη φανέλα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, δεν θα φύγουν δυσαρεστημένοι: «Είναι λογικό κάποιοι συγγενείς και φίλοι από την Κω, να έρθουν στη Ρόδο για να δουν το παιχνίδι. Αυτό μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, όμως το μεγαλύτερο είναι η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, παίζοντας πρώτα απ’όλα καλό μπάσκετ», τόνισε εν αρχή ο Έλληνας φόργουορντ, καταλήγοντας:

«Το γεγονός ότι ο Κολοσσός ήταν η περσινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, δείχνει τη δυναμική της συγκεκριμένης ομάδας, που θεωρώ ότι φέτος δυνάμωσε ακόμη περισσότερο. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, έχουμε όμως δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και θέλουμε να βγάλουμε αυτή τη δουλειά στο γήπεδο».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top