Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Με Σορώτο ο ΝΕΟΣ Ηλυσιακός!

Football
16701
Οι Ιλισιώτες ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του Έλληνα κόουτς που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει... θαύματα.

Νέο ξεκίνημα με τον Κώστα Σορώτο θα επιχειρήσει να κάνει ο Ηλυσιακός. Οι Ιλισιώτες ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του Έλληνα κόουτς που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει... θαύματα. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμφωνία της με τον ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΩΤΟ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ο πολύπειρος προπονητής, για τον οποίο οι συστάσεις περιττεύουν, θα αναλάβει το δύσκολο έργο για τη δημιουργία μιας νεανικής αλλά ανταγωνιστικής ομάδας, στα πρότυπα του πρόσφατου παρελθόντος, ώστε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ να αποτελέσει ξανά πηγή ανάδειξης ταλαντούχων ελληνόπουλων. 

Η εμπειρία, οι γνώσεις και η τεράστια ικανότητα του Κώστα Σορώτου, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Ο Έλληνας κόουτς από την προσεχή Δευτέρα (2/6) θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιλισίων και σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο ρόστερ. 

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top