Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Ποντάρουν στον "Φλέβα" για ηρεμία...

Football
239
Ο Ηλυσιακός πάει στα Τρίκαλα με αρχηγό αποστολής τον Παντελή Γαμπιεράκη, που παρά τις δυσκολίες, στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα.

Ο Ηλυσιακός πάει στα Τρίκαλα με αρχηγό αποστολής τον Παντελή Γαμπιεράκη, που παρά τις δυσκολίες, στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα. Οι Ιλισιώτες, παρά το γεγονός ότι περιμένουν "εχθρικό" κλίμα, ελπίζουν ότι η παρουσία του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο των Τρικάλων- ο οποίος τιμήθηκε στο ματς του πρώτου γύρου- θα εξασφαλίσει αθλητικές συνθήκες στο παιχνίδι, παρά το φανατισμό από πλευράς ορισμένων οπαδών.
 

Ο Δημήτρης Λιόγας ανέδειξε τα Τρίκαλα σε φαβορί για τη νίκη αλλά όπως τόνισε πως «τα Τρίκαλα έχουν αποδείξει ότι στην έδρα τους είναι πολύ ισχυρά, οπότε το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Ηλυσιακός ωστόσο πολεμάει σκληρά σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντι Τζέϊ Στεφενς δήλωσε πως «όπως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έτσι και σε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μείνουμε ήρεμοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top