Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

"Συγχαρητήρια σε όλους, από καρδιάς!"

Football
214
Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης, θέλησε για μια ακόμη φορά, να ευχαριστήσει από καρδιάς,όσους ανήκουν στην ομάδα. Μπράβο και σε Γ.Βασιλακόπουλο για τη wild card!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελής Γαμπιεράκης, θέλησε για μια ακόμη φορά, να ευχαριστήσει από καρδιάς, το προπονητικό επιτελείο, τους αθλητές αλλά και όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια του Ηλυσιακού για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν: 

«Ειλικρινά, νιώθω συγκινημένος από όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όσοι δουλεύουν στην ομάδα, δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε μάχη. Ξέρω ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι όχι απλά μεγάλες αλλά τεράστιες, γι΄αυτό και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια αλλά και για τη νίκη επί του Πανελευσινιακού. Μπράβο στο προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες μας που έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και ακόμη μεγαλύτερο πείσμα. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα αποτελεσματικά και ελπίζω ότι στην προσπάθεια μου αυτή, θα έχω τη συμπαράσταση των Ιλισιωτών, με κάθε τρόπο. Μόνο έτσι αυτοί που έχουν ξεγράψει ή ενδεχομένως δεν θέλουν τον Ηλυσιακό στην Α1 θα διαψευστούν και πάλι στο τέλος της σεζόν». 

Στη συνέχεια ο Παντελής Γαμπιεράκης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του μπάσκετ, αξίζει συγχαρητηρίων. Το γεγονός ότι με προσωπικές ενέργειες του κ. Βασιλακόπουλου, το ελληνικό μπάσκετ δεν θα λείψει από μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, θεωρώ ότι υποχρεώνει όσους ασχολούμαστε και αγαπάμε το άθλημα να του απονείμουμε τα εύσημα. Συγχαρητήρια και πάλι».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top