Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

"Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας!"

Football
216
Τα… θαύματα συνεχίζονται για τον Ηλυσιακό του Δημήτρη Λιόγα, που επέστρεψε στις νίκες, παρότι έπαιξε με έναν ξένο λιγότερο. Σκαραφίγκας: "Πληρώσαμε το πρώτο μέρος"

 Τα… θαύματα συνεχίζονται για τον Ηλυσιακό του Δημήτρη Λιόγα, που επέστρεψε στις νίκες, παρότι έπαιξε με έναν ξένο λιγότερο.

«Είναι  ευχάριστο να κάθομαι δίπλα στον Γιώργο με τον οποίο έχουμε καλή σχέση πολλά χρόνια. Ο Ηλυσιακός είναι γνωστό πως έπαιζε τα ρέστα του. Κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος και να το κάνει δημιουργικό. Πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα  και είναι εμφανής η διάθεση  των παικτών να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στη φετινή Α1. Ας μην βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα για το τι θα κάνει ο Ηλυσιακός γιατί οι ομάδες μπορούν να αλλάξουν πρόσωπο, είτε προς το καλό είτε προς το χειρότερο. Οι Έλληνες έδειξαν την ποιότητά τους και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν τονωτική ένεση ψυχολογίας αλλά και σήμερα! Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν πήραμε τη διαφορά όμως, με τον Πίγκραμ να είναι μόλις δυο μέρες εδώ δεν θα ήταν απλά αφύσικο αλλά θαύμα να παίζαμε καλά στην τακτική έως το 40’».

Στον αντίποδα ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε: «Στο πρώτο μέρος δεν παρουσιαστήκαμε καλοί κι αυτό μας στοίχισε σε φθορά στα φάουλ και φυσικές δυνάμεις. Όταν στο δεύτερο προσεγγίσαμε αμυντικά το ματς χάλασε το μυαλό μας και κάναμε ανόητα φάουλ, χάσαμε ριμπάουντ κα. Απ’ την απόλυτη καταστροφή, κρατήσαμε τη διαφορά αλλά έχει πολύ δρόμο για να συζητάμε για αυτό. Καθοριστική ήταν η φάση με τον Μάντζαρη όταν βγήκε με πέντε φάουλ και δέχτηκε τεχνική ποινή».
 
Ο Παναγιώτης Καυκής δήλωσε: «Για μας ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στο στόχο της παραμονής.Μπήκαμε πολύ δυνατά και το πάθος μας έδωσε τη νίκη», ενώ ο Θωμάς Νίκου επεσήμανε: «Το ματς το κέρδισε η ομάδα που το .ήθελε περισσότερο Ο Ηλυσιακός είχε πάθος, ένταση, ψυχή, αντίθετα με εμάς, που δεν βγάλαμε τίποτα από αυτά. Τώρα πρέπει να νικήσουμε τον Ίκαρο».

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top