Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

"Δίνουμε τεράστια μάχη"

Football
224
Μια νίκη χωρίζει τον Ηλυσιακό από την Ελευσίνα και οι Ιλισιώτες, το απόγευμα του Σαββάτου (1/2, 5 μμ, NOVA 3) θα επιδιώξουν να "πιάσουν" στη βαθμολογία τους Ελευσινίους. Κάλεσμα Λιόγα σε κόσμο!

Μια νίκη χωρίζει τον Ηλυσιακό από την Ελευσίνα και οι Ιλισιώτες, το απόγευμα του Σαββάτου (1/2, 5 μμ, NOVA 3) θα επιδιώξουν να "πιάσουν" στη βαθμολογία τους Ελευσινίους.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Δημήτρης Λιόγας, αναφέρει: «Ο αγώνας αυτός είναι κρίσιμος και για μας και για τον Πανελευσινιακό. Παρά τις αλλαγές αλλά και την έλλειψη ενός ξένου, η προσθήκη του Πίγκραμ, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Προεξάρχοντος του προέδρου όλοι όσοι είμαστε στον Ηλυσιακό δίνουμε τεράστια μάχη για να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας υπερήφανο. Θέλω να πιστεύω ότι από την πλευρά του, ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα που έχουμε κάνει και θα μας βοηθήσει να νικήσουμε την Ελευσίνα».

Ο νεοαποκτηθείς Κούρτνεϊ Πίγκραμ σημειώνει από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει εξαιρετικό όνομα στην Ευρώπη. Ξέρω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικό όμως πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top