Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

"Τώρα απαιτείται ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!"

Football
226
Ο Ηλυσιακός δίνει το Σαββάτο (1/2, 5 μμ) τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς και ο Παναγιώτης Καυκής, έδωσε το σύνθημα για ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ώστε η ομάδα να νικήσει τον Πανελευσινιακό!

Ο Ηλυσιακός δίνει το Σαββάτο (1/2, 5 μμ) τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς και ο Παναγιώτης Καυκής, έδωσε το σύνθημα για ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ώστε η ομάδα να νικήσει τον Πανελευσινιακό αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει:

«Ο αγώνας με τον Πανελευσινιακό δεν είναι απλά σημαντικός αλλά ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ για μας. Όσοι είμαστε στον Ηλυσιακό, δίνουμε ότι έχουμε μέσα μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε μάχη και ταυτόχρονα να ξεπερνάμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Το Σάββατο είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και το μόνο που ζητάμε από τον κόσμο μας είναι ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γύρω από την ομάδα! Σας θέλουμε όλους κοντά μας! Μην λείψει κανείς!», ήταν η δήλωση του έμπειρου πλέι μέικερ.

Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Λιόγας, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ντέρμπι.
διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top