Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

"Απαντήστε σε όσους μας θέλουν στην Α2"

Football
223
Κάλεσμα του Βαγγέλη Παπαδόπουλου στον κόσμο του Ηλυσιακού εν όψει της μάχης με την Ελευσίνα.

Παρά τις δυσκολίες ο Ηλυσιακός συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α1. Η σαββατιάτικη (1/2, 5 μμ) αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό στα Ιλίσια, ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς πέρυσι οι Ιλισιώτες, με τη νίκη τους επί της Ελευσίνας, έκαναν το σημαντικότερο βήμα για να μείνουν στην κατηγορία.

«Η ομάδα δουλεύει σκληρά και όσοι ανήκουν στην οικογένεια του Ηλυσιακού, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο αθλητή, δίνουν και την ψυχή τους κάθε μέρα προκειμένου στο τέλος της σεζόν να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε. Βλέποντας το πώς δουλεύουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Βήμα-βήμα! Θέλω να ζητήσω από τους Ιλισιώτες, στο ματς του Σαββάτου να γεμίσουν το γήπεδο! Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη βοήθεια για την ομάδα αλλά και η απάντηση σε όσους θέλουν τον Ηλυσιακό στην Α2», τόνισε ο μάνατζερ της ομάδας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος.
διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top