Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ηλυσιακός

Έτσι πέτυχε ο Ηλυσιακός!

Football
282
Ο Ηλυσιακός αναμένει το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για να ολοκληρώσει μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστας Παπάζογλου ανέλυσε με αριθμούς τη σεζόν!

Ο Ηλυσιακός αναμένει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, με τον Ολυμπιακό, για να ολοκληρώσει μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστας Παπάζογλου, ανέλυσε με αριθμούς τα φετινά επιτεύγματα των Ιλισιωτών: 

«Ως τεχνικό επιτελείο είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που παρά το μεγάλο ρίσκο, το οποίο πήρε ο κόουτς, φτιάχνοντας το οικονομικότερο αλλά και ένα από τα ελληνικότερα και νεανικότερα ρόστερ της Α1, δικαιώθηκε. Ο Ηλυσιακός βασίστηκε φέτος αφενός μεν σε ελληνόπουλα, αφετέρου δε σε παίκτες που είχαν πολύ καιρό να παίξουν μπάσκετ, προσφέροντας ευκαιρίες.

Μια απλή ματιά στους αριθμούς φανερώνει του λόγου το αληθές. Ο Κασελάκης ανέβασε τον μέσο όρο συμμετοχής του στα 26’, ο Ματαλόν που πέρυσι είχε μόλις 6 ματς στην Α2, φέτος έπαιξε 200’ στην Α1. Ο Σπανός από τη Γ’ Εθνική αγωνίστηκε 136’ στη μεγάλη κατηγορία ενώ ο Γαλιώτος παρά τα προβλήματα τραυματισμών έπαιξε 200’. Από την άλλη ο Χατζής έκανε την πιο γεμάτη σεζόν των τελευταίων ετών με 24’ συμμετοχής στο παιχνίδι στα 37 χρόνια του. Ο Παπανικολόπουλος που είχε να αγωνιστεί σχεδόν ένα χρόνο έπαιξε 16’ κατά μ.ό. ενώ ο Τσιάκος μετά από ένα σοβαρότατο τραυματισμό είχε βασικό ρόλο με 18’ συμμετοχής ανά ματς. 

Για μας ήταν τεράστια επιτυχία ότι πετύχαμε το στόχο μας από την 8η αγωνιστική, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα να απαλλαγεί από τα υψηλά συμβόλαια των Χολ, Τόντιτς, παρότι ήταν οι δύο καλύτεροι παίκτες μας μέχρι το σημείο που έφυγαν. Θεωρούμε δεδομένο ότι αν μέναμε όμως ξεκινήσαμε έως το τέλος η βαθμολογική μας θέση θα ήταν σαφώς καλύτερη, όμως νιώθαμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τον πρόεδρο στα οικονομικά», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κώστα Παπάζογλου, που κατέληξε: 

«Παρά τις αλλαγές στο ρόστερ αλλά και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, ο Ηλυσιακός ήταν ανταγωνιστικότατος έως το τέλος, αφού πέρα από τις επτά νίκες μας, οι 14 αγώνες από τους 17 που χάσαμε κρίθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο, ανεξαρτήτως αντιπάλου και συνθηκών. Και αυτό αποτελεί απίστευτη ικανοποίηση για όλους μας». 
διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top