Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Φίλιππος Βέροιας

Έδεσε Κασαμπαλή ο Φίλιππος

Football
9908

Το συμβόλαιο του με τον Φίλιππο Βέροιας ανανέωσε ο Τάσος Κασαμπαλής.


Τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Τάσος Κασαμπαλής. Ο έμπειρος σέντερ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Τραπεζανλίδη αλλά και τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ Ηλία Λάζο και συμφώνησε για την επέκταση του συμβολαίου του.

 

O Ηλίας Λάζος μετά την επέκταση του συμβολαίου του έμπειρου σέντερ τόνισε «Η παραμονή του αρχηγού ήταν για μας βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και δείχνει το δρόμο στον οποίο θα κινηθούμε για την στελέχωση του ρόστερ» ,ενώ συνέχισε «Βασικός μας στόχος ήταν το χτίσιμο του ρόστερ να ξεκινήσει από τα δύο παιδιά που έχουμε από την πόλη μας, τον Τάσο Κασαμπαλή και τον Γιώργο Τριχόπουλο».

 

«Η αρχή έγινε με την »κολόνα» της ομάδας και ευχόμαστε να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια. Η συνέχιση της συνεργασίας αποτελούσε κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών και δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά για την επίτευξη της συμφωνίας. Στόχος της διοίκησης είναι μέσω της συνετής διαχείρισης να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο έτοιμο να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες του ερχόμενου πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας».

 

Από την πλευρά του ο Τάσος Κασαμπαλής τόνισε «Δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη και από τις δυο πλευρές για την επίτευξη της συμφωνίας μας. Ευχαριστώ τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Η χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη. Υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα επιτύχει τους φετινούς στόχους της και να εδραιωθεί στην κατηγορία. Τέλος θέλω να απευθύνω, για μια ακόμη φορά, κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει περισσότερο την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top