Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

«Μαζί να γράψουμε ιστορία» (vid)

Football
9773

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο του να γεμίσει το γήπεδο στον κομβικής σημασίας αγώνα με το Ψυχικό που θα λάβει χώρα το Σάββατο (02/05, 17:00) εξέδωσε η διοίκηση του Αρκαδικού.


Αναλυτικά:

«Τον Οκτώβριο του 2014 ξεκινήσαμε Μαζί το ταξίδι προς το όνειρο, που λέγεται Α1 κατηγορία και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν στη διαδρομή αυτή, Μαζί πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και πλέον μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε στο τελευταίο βήμα, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Για αυτό το λόγο, δεν πρέπει να λείψει κανείς από τον αγώνα του Σαββάτου 2 Μαΐου, όπου ο Αρκαδικός υποδέχεται στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το Ψυχικό και με νίκη ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Αρκαδικός χρειάζεται το πάθος και τον ενθουσιασμό του φίλαθλου κόσμου, προκειμένου να πετύχει την ιστορική νίκη που θα τον φέρει στην Α1.

Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης για να γράψουμε μαζί ιστορία και στο τέλος να γίνουμε όλοι ένα, για να γιορτάσουμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία

Μαζί πάμε ψηλά…

Το Σάββατο 2 Μαΐου στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για μία ακόμα φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης!».

Δείτε το βίντεο:

 

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top