Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

Σ. Καρύδας: ‘’Πάμε για το 5Χ5‘’

Football
10168
O Αρκαδικός φουλάρει για την άνοδο στην Α1

 

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδό του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ έκανε ο Αρκαδικός, ο οποίος επικράτησε του Εθνικού 79-67 εκτός έδρας.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σάκης Καρύδας και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), τόσο για τη νίκη της ομάδας του, την πορεία της και το επόμενο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας.

Σάκη, μπήκατε πολύ δυνατά με τον Εθνικό και πήρατε τη νίκη. Θεωρείς ότι ήταν θέμα κινήτρου; Δείξατε δηλαδή ότι θέλετε περισσότερο τη νίκη;

‘’Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το κίνητρο. Όλα τα ματς από εδώ και στο εξής έτσι θα είναι, τα βλέπουμε σαν τελικούς. Έτσι αντιμετωπίσαμε και το παιχνίδι με τον Εθνικό. Μπήκαμε δυνατά, βάλαμε τις βάσεις από το πρώτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη‘’.

Ο Αρκαδικός έχει μία σταθερή πορεία εφέτος και αυτή τη στιγμή, έχει το προβάδισμα για τη 2η θέση. Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχημένης σας πορείας;

‘’Το μυστικό μας είναι ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Τόσο με τους προπονητές, όσο και με τη διοίκηση. Είμαστε μία οικογένεια και δουλεύουμε, με σκοπό να πάρουμε τη 2η θέση και την άνοδο‘’.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος ‘’καίγεται’’ για τη νίκη; Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα έχει το άγχος και που θεωρείς ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

‘’Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Εθνικού. Θα πρέπει να μείνουμε σοβαροί. Ο Φίλιππος θέλει τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Άγχος θα έχουν και οι δύο ομάδες αλλά αυτό το ξεχνάμε όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θέλουμε το 5Χ5 στα εναπομείναντα παιχνίδια για να μην εξαρτόμαστε από κανέναν‘’.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top