Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

Σμυρνιώτης: «Πάμε για κάτι καλύτερο»

Football
239
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μπάσκετ του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης, μίλησε στο «arcadia-sports» για τη σεζόν που ξεκινά ...

Με την «πρώτη» συγκέντρωση του Αρκαδικού ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Το βράδυ της Κυριακής δόθηκε το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα και πλέον ο Αρκαδικός με την εμπειρία της πρώτης συμμετοχής στην Α2 βάζει πιο ψηλά τον πήχη, κάτι που προκύπτει και από τις κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μπάσκετ του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης, μίλησε στο «arcadia-sports» για τη σεζόν που ξεκινά και αποκάλυψε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες και οι τιμές τους θα είναι ίδιες με τις περσινές.

- Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Να περιμένουμε κάτι καλύτερο τη φετινή σεζόν;
Ο στόχος είναι να φτάσουμε λίγο πιο πάνω από πέρυσι. Θα δείξει η πορεία αν θα τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε πάντως για το καλύτερο δυνατό.

- Αυτό που έχει εντυπωσιάσει φέτος, είναι ότι οι δύο ξένοι της ομάδας ήταν οι πρώτοι που ήρθαν στην Τρίπολη…
Πέρυσι κάναμε μεταγραφές μέχρι και την τελευταία στιγμή γιατί δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζαμε. Φέτος το τμήμα σκάουτινγκ έκανε πολύ καλή δουλειά και τα παιδιά ήρθαν  νωρίτερα για να εγκλιματιστούν και να αφοσιωθούν στη δουλειά τους.

- Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας;
Τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ελπίζω να είναι μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου. Ήδη αρκετοί με ρωτάνε να μάθουν λεπτομέρειες. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες με πέρυσι. Το κόστος θα είναι 100€ στις κάτω σειρές και 70€ στις πάνω.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top