Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

Τα Τρίκαλα έκαναν την έκπληξη

Football
260
Τα Τρίκαλα δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, δεν έκανε όμως το ίδιο και η Ολύμπια Λάρισας...

Ο ΑΣ Τρίκαλα τελικά δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το έγγραφο που κατατέθηκε στην ΕΟΚ ήταν ελλιπές και θα πρέπει να περιμένουν για να μάθουν αν θα λάβουν το πιστοποιητικό από την ΕEA ως ΚΑΕ που είναι.

Την ίδια στιγμή, η Ολύμπια Λάρισας δεν έχει δηλώσει συμμετοχή και το ενδεχόμενο να το πράξει την ερχόμενη Δευτέρα είναι πολύ μικρό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο Πανερυθραϊκός να ετοιμάζει σιγά σιγά «βαλίτσες» για την Α2, ενώ ο Απόλλων Πατρών θα πρέπει να περιμένει την απόφαση για τα Τρίκαλα.

Οι εξελίξεις είναι αλυσιδωτές, με τον Διαγόρα να είναι με το ένα πόδι στην Β’ Εθνική, ενώ στην αναμονή για λίγο ακόμα θα μείνει ο Φίλιππος Βέροιας.  

Από Δευτέρα πάντως, τα πάντα θα ξεκαθαριστούν καθώς η ΕΟΚ δεν θέλει να έχει εκκρεμότητες ενόψει των κληρώσεων των εθνικών πρωταθλημάτων.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top