Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

Μπρόζος: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία»

Football
185
Ο Γιώργος Μπρόζος στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης της ομάδας της Τρίπολης.

 Ο Γιώργος Μπρόζος στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επικύρωση της μεταγραφής του στον Αρκαδικό, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης της ομάδας της Τρίπολης.
 «Ο Αρκαδικός ήταν μία από τις προτάσεις που είχα. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη και την διάλεξα γιατί πιστεύω ότι θα με αναδείξει ως παίκτη και θα με βοηθήσει στο μέλλον.

Μίλησα ήδη με τον προπονητή της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία, να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους του Αρκαδικού, την Τρίπολη και φυσικά τους φίλους της ομάδας.

Όπως κάθε επαγγελματίας αθλητής θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Από τους παίκτες που ήρθαν φέτος στη ομάδα ήμουν συμπαίκτης στις εθνικές ομάδες με το Νεοφυτίδη»

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top