Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

Έφτασε ο Λέβεν, έρχεται και ο Μίσκοβιτς

Football
187
Ο Στήβεν Λέβεν βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και στην Τρίπολη και σύντομα αναμένεται και η άφιξη του Μίσκοβιτς...

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Στήβεν Λέβεν, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Αρκαδικού και ήδη έχει εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι. Ουσιαστικά έφτασε τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενώμενο και ήδη είχε συνάντηση με τους παράγοντες της ομάδας (με τους οποίους γευμάτισε χθες το μεσημέρι), αλλά και τους δύο άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Σμυρνιώτη, Μπάμπη Αλεξόπουλο και Γιάννη Καστρίτη.

Ο Στήβεν Λέβεν έφτασε νωρίτερα στην Ελλάδα προκειμένου να γνωρίσει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Παράλληλα σε λίγες μέρες φτάνει στην Τρίπολη και ο Μίσκοβιτς, δείγμα του καλού χαρακτήρα και της προσωπικότητας των δύο κοινοτικών παικτών που θα ενισχύσουν φέτος τον Αρκαδικό στην προσπάθεια του στην Α2 κατηγορία.

Στις 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αρκαδικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ όλο το στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Τρίπολη.
 

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top