Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

Τα τουρνουά 3 on3 σε Θήβα και Αμπελόκηπους

Football
17611
Πάνω από 1100 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ, αγωνίστηκαν και διασκέδασαν μέσα από τα δύο τουρνουά 3 με 3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ το Σαββατοκύριακο και φιλοξενήθηκαν στη Θήβα και στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

 Πάνω από 1100 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ, αγωνίστηκαν και διασκέδασαν μέσα από τα δύο τουρνουά 3 με 3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ το Σαββατοκύριακο και φιλοξενήθηκαν στη Θήβα και στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Στη Θήβα πήραν μέρος 696 παιδιά (504 αγόρια και 192 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Μανώλης Πανουσάκης (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Κολιμπίρης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές του διαγωνισμού Τριών Πόντων αναδείχθηκαν ο Στέλιος Μπατσούλης (Δημοτικό) και ο Νίκος Σινογιώργος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, ο Χάρης Μελετίου, πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, και πολλοί προπονητές. 
Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης πήραν μέρος 416 παιδιά (352 αγόρια και 64 κορίτσια). Νικήτρια στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε η Σοφία Θωμά και νικητής στο διαγωνισμό Τριών Πόντων ο Χαράλαμπος Δεληγιαννάκης. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Ιωαννίδης και άλλοι τοπικοί και αθλητικοί παράγοντες, ενώ το παρών έδωσε και ο Σάββας Λόρτος, πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top