Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Αρκαδικός

Ο τζάμπας πέθανε κ. Οικονομίδη!

Football
268
Η αποκέντρωση του μπάσκετ ήρθε πάλι στην επιφάνεια, λόγω του Ολ Σταρ Γκέιμ που διεξάγεται στον Πύργο Ηλείας.

Η αποκέντρωση του μπάσκετ ήρθε πάλι στην επιφάνεια, λόγω του Ολ Σταρ Γκέιμ που διεξάγεται στον Πύργο Ηλείας. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης μίλησε για την ανάγκη αποκέντρωσης, δίνοντας το ερέθισμα στις πόλεις όπου διεξάγονται τα Ολ Σταρ Γκέιμ, ώστε να δημιουργήσουν ομάδες μπάσκετ. Διότι όπως πολύ καλά υποστηρίζει και ο ίδιος: «Πρωτάθλημα με δυο πόλεις και δυο γειτονιές δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον».
Όλα αυτά είναι καλό να τα υποστηρίζεις, αν τα πιστεύεις μέσα σου και ο ίδιος, όμως φαίνεται ότι τα λέει απλά για να τα πει, καθώς δεν δείχνει να «καίγεται» για την περιφέρεια. Με εξαίρεση ίσως την Καβάλα, όπου έχει παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια της!
Αλήθεια, πόσες φορές έχει βρεθεί στην Ρόδο τα τελευταία τρία χρόνια ο Βασίλης Οικονομίδης για να παρακολουθήσει αγώνα του Κολοσσού που βρίσκεται στην πρώτη 6αδα και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος; Μην σας ταλαιπωρούμε, ΚΑΜΙΑ! Τα οδοιπορικά που έχουν λαμβάνειν ομάδες από την περιφέρεια, μήπως καθυστερείται παραδειγματικά να τα καταβάλετε ως ΕΣΑΚΕ κ. Οικονομίδη; Και γιατί αυτό δεν ισχύει για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης; Μήπως επειδή η φωνή των συλλόγων της συμπρωτεύουσας είναι πιο δυνατή;
Όσο για την διεξαγωγή του Ολ Σταρ Γκέιμ, θα πούμε την πικρή αλήθεια: Διεξάγεται στον Πύργο γιατί μόνο εκεί αποδέχθηκαν να αναλάβουν εξολοκλήρου τα έξοδα διαμονής όσων θα συμμετάσχουν στον αγώνα-γιορτή! Διότι, υπήρχε αρχικά η σκέψη να διεξαχθεί ο αγώνας στην Αθήνα σ’ ένα από τα μεγάλα γήπεδα, όμως δεν υπήρχε ΟΥΔΕΙΣ να αναλάβει τα έξοδα διαμονής. Ούτε κάποιο από τα μεγάλα ξενοδοχεία, ούτε ο Δήμος Αθηναίων! Γιατί ο τζάμπας πέθανε!..
ΥΓ: Τι έχει γίνει για την τόνωση του επαρχιακού μπάσκετ εκτός από τα Ολ Σταρ Γκέιμ που γίνονται τα τελευταία εννιά χρόνια; Και τι έγινε για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιφέρεια; Την απάντηση την ξέρουν όλοι: ΤΙΠΟΤΑ.
Πέρασαν ομάδες από την Λάρισα, την Πάτρα, το Ηράκλειο, την Δράμα, την Ξάνθη και δεν έμεινε καμία. Αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί…

Γιάννης Πάλλας

 

 διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top