Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Γκος

Football
358
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε στην διάθεσή του τον Φιλ Γκος στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναφέρει στην ενημέρωσή του τα εξής: 

«Η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπορεί να έφερε την ομάδα ακόμη πιο κοντά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τη διακοπή,η προετοιμασία ωστόσο συνεχίζεται με τα ίδια προβλήματα και πολλές απουσίες.Μπορεί για παράδειγμα να επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Phil Goss και να συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση,από την οποία ωστόσο απουσίαζε ο Darrius Garrett.Ο Αμερικανός που χτύπησε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού,θα υποβληθεί (τελικά) αύριο σε νέες εξετάσεις ,για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Με δεδομένες τις απουσίες διεθνών και του Μαργαρίτη,το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε αναπόφευκτα σε χαλαρούς ρυθμούς.Αύριο το βράδυ (19:00) ,αναμένεται να γίνει η πρώτη προπόνηση με όλους τους διαθέσιμους παίκτες,καθώς θα επιστρέψουν και έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες οι τέσσερις διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ (Χρυσικόπουλος,Κόνιαρης,Αθηναίου,Moreira)».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top