Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics

Football
378
Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics συμμετέχει ενεργά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ...

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συμμετέχει ενεργά για μία ακόμη χρονιά στον πολύ σημαντικό θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics ,στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ FIBA EUROPE,των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας,των Special Olympics Hellas και του προγράμμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague «One Team-Basketball is Everywhere».

O αθλητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ,Γιώργος Καλαϊτζάκης,ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ,Θεμιστοκλής Καρβουντζής,ο Διευθυντής Λειτουργίας της PAO BC ACADEMY,Δημήτρης Ασημακόπουλος,καθώς και αθλητές της «πράσινης» Ακαδημίας μαζί με τους προπονητές τους Μιχάλη Ραχωβίτσα και Γιώργο Κατσαρέλια,έδωσαν το "παρών" στις αθλητικές εκδηλώσεις των Special Olympics ,οι οποίες έλαβαν χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού το πρωί της Τετάρτης (28/11).Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas ,Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας,ο Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών/Συντονιστής Σχολικών Μονάδων ΕΕΙ ,Απόστολος Αθανασόπουλος και ο Εκπρόσωπος των Special Olympics Europe,Τομπίας Στέμπλερ.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μαζί με τους καλαθοσφαιριστές της PAO BC ACADEMY συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης «πέντε εναντίον πέντε» και «τρείς εναντίον τριών» μαζί με τους αθλητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas,προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα και μεγάλη χαρά στους παρευρισκομένους.

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas ,Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας,δήλωσε σχετικά : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Παναθηναϊκό,ο οποίος χρόνια τώρα στέκεται δίπλα μας ,έχει αγκαλιάσει τα Special Olympics,έχει αγκαλιάσει τους αθλητές μας και έχει ανοίξει την καρδιά του.Σήμερα αυτό που γίνεται είναι η πεμπτουσία της φιλοσοφίας των Special Olympics : το Play Unify,το ότι δηλαδή παίζουν ενωμένοι αθλητές των Special Olympics με αθλητές του Παναθηναϊκού.Είναι αυτό που οδηγεί στην κοινωνική ένταξη των αθλητών των Special Olymics.Αυτό είναι και το πιο σημαντικό.Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την αγάπη που μας δείχνει».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top