Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

Ισοκινητικός έλεγχος σε κορυφαίο επίπεδο για τους παίκτες του Ιωνικού

Football
6708
Οι παίκτες του Ιωνικού Νικαίας Affidea υποβλήθηκαν σε ισοκινητικό έλεγχο στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας «ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα».

Παρών κατά τη διάρκεια του ελέγχου ήταν ο γυμναστής της ομάδας μας, Θανάσης Αλεξανδράκης, που αποτελεί και άμεσο ενδιαφερόμενο για τα αποτελέσματα, αφού είναι πολύ χρήσιμα για το έργο του. Ο ισοκινητικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας ισοκινητκό μηχάνημα του κέντρου από τον φυσιοθεραπευτή, Μάνο Παπαμανώλη (http://physicaltherapy.gr).
 
Όσον αφορά στους στόχους της εξέτασης, αυτοί σχετίζονται με την πρόληψη τραυματισμών, αλλά και τη βελτίωση της κατάστασης των αθλητών σε όποιο σημείο κριθεί απαραίτητο.
 
Αλεξανδράκης και Παπαμανώλης έλαβαν, έτσι, πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τους παίκτες του Ιωνικού Νικαίας Affidea και αυτές μπορούν να αποδειχθούν βοηθητικές στο έργο της ατομικής βελτίωσης κάθε αθλητή ξεχωριστά.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top