Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

Το «ευχαριστώ του Λαυρίου στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας «ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα»

Football
2753

Ο φυσιοθεραπευτής του Λαυρίου, Μάνος Παπαμανώλης υποδέχθηκε τους παίκτες της ομάδας στο Κέντρου Φυσικοθεραπείας «ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα» και άπαντες έμειναν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο της δουλειάς που έγινε.


Μάλιστα, η ΚΑΕ τον ευχαρίστησε με θέρμη για την άψογη φιλοξενία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Αναλυτικά το Post της ΚΑΕ Λαύριο:

«Ολοκληρώθηκε ο Ισοκινητικός έλεγχος των παικτών της ΚΑΕ Λαύριο με το τελευταίας τεχνολογίας ισοκινητικό δυναμόμετρο και τον ψηφιακό Πελματογράφο στο Κεντρο Φυσικοθεραπειας Παπαμανωλης Εμμ.-Ρηγογιαννη Χρ. παρουσία του ιατρικού team της ομάδας με επικεφαλής τον διακεκριμένο Ορθοπεδικό Ζακ Μελάγιες.

Οι Ζακ Μελάγιες, Μάνος Παπαμανώλης και Τίμος Τσομπανάκης έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των παικτών πάνω στα οποία θα δουλέψει το προπονητικό team τις όποιες βελτιώσεις χρειάζεται ο καθένας αθλητής ξεχωριστά.

Στόχος της εξέτασης είναι η πρόληψη των τραυματισμών αλλά και η ατομική βελτίωση όπου χρειάζεται.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου Φυσικοθεραπείας «ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα» για την άψογη φιλοξενία και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δέχτηκαν οι αθλητές της ομάδας μας σε ένα ευχάριστο, όμορφο και ζεστό περιβάλλον!

ℹ️ Κέντρο Φυσικοθεραπείας «ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα».
• Πραξιτέλους 22 & Πτολεμαΐδος, Περιστέρι
• Τηλ.: 210 5775739, 210 5775716
• papamanolis@physicaltherapy.gr
• www.physicaltherapy.gr». 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top