Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

Περιστέρι: Οι υποψήφιοι διάδοχοι για Πεδουλάκη

Football
2729
Η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έγινε σεβαστή στο Περιστέρι, με τη διοίκηση των «κυανοκίτρινων» να αναζητά το διάδοχό του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/6), ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Φίλιππος Κότσης προγραμμάτισε συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Πανταζόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ανδρέα Πολέμη και τα μέλη του Δ.Σ. ώστε να πέσουν στο τραπέζι τα ονόματα των υποψηφίων και να αποφασισθεί πως θα κινηθεί η διοίκηση.

Ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους θα κληθούν να αποφασίσουν οι διοικούντες την ΚΑΕ, καθώς αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΚΑΕ Χολαργός Άρης Λυκογιάννης, ο Γιάννης Καστρίτης που μεσούσης της σεζόν ανέλαβε τον Άρη και ο έμπειρος Ηλίας Ζούρος, ο οποίος διατελεί Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών Γεωργίας από το 2016 έως σήμερα. Το ραντεβού του Φίλππου Κότση με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ήταν κλεισμένο για τις 17:00 το απόγευμα τη Δευτέρα (24/6) και όταν... ανοίξουν οι πόρτες, αναμένονται εξελίξεις.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top